Skip to content

Conseal F

1.400 RSD

FLUORID OSLOBAĐAJUĆI ZALIVAČ FISURA I JAMICA – najniža viskoznost, najdublja penetracija

Oslobađanje fluorida
Consal f kombinuje dokazanu SDI tehnologiju za zalivače sa pojačanom inicijalnom dozom fluorida, udruženom sa njihovim dugotrajnim delovanjem. Jedinsveno Conseal f punilo sa svojom mešavinom čestica i visokim površina / sredina volumenskim odnosom omogućuje visok stepen otpuštanja fluorida. Fluoridi unapređuju karijes prevenciju i remineralizaciju, i inhibiraju demineralizaciju gleđi.

Najniža viskoznost
Conseal F je zalivač najniže viskoznosti. Idealna niska viskoznost dozvoljava Conseal F da klizi brže i dublje u pripremljene jamice i fisure. Prepoznatljiv uzrok neadekvatnog zalivanja fisura i jamica je nemogućnost zalivača da zapečati. Hermetičko pečaćenje optimalizuje Conseal F retenciju i eliminiše prostor neophodan za razvoj bakterija.
Conseal F hermetičko pečaćenje je dodatno unapređeno njegovim jedinstvenim UDMA smolnim sitemom sa niskim stepenom skupljanja, i zbog ne sadržavanja BIS-GMA, izbegavajući time kontraverze o Bisfenol A supstanci.

Najdublja penetracija
Conseal F je dostupan u brizgalicama za direktno nanošenje i u kompletima pojedinačnih doza. Oboje imaju presavijenu aplikator kanilu, koji olakšava kontrolisano direktno istiskivanje za brže sprovođenje procedure , i dozvoljava direktno nanošenje u ranije teško dostupne delove. Conseal F vrh aplikator je veličine 1/3 od drugih brendova, čime unapređuje kompletno zalivanje i retenciju, dozvoljavajući penetraciju u najdublje jamice i fisure; i pukotine gde vrhovi aplikatora drugih materijala ne mogu pristupiti.

Proizvođač: SDI

Kategorija:
Podeli ovaj proizvod: