Skip to content

Stomatološko snabdevanje, stomatološka oprema - DuoDent Kragujevac

Duo Dent Kragujevac osnovan je 18. januara 2012. godine. Nalazimo se u ul. Tanaska Rajića 65 lokal 3, 34000 Kragujevac.

Proizvođači opreme

3M ESPE

3M ESPE

Kompanija 3M osnovana je 1902 g. u SAD.,razvila je raznolike tehnologije iz različitih područja interesa.

Ada Dental

Asa Dental

Asa Dental – Instrumenti italijanskog proizvođača Asa Dental.

Coltene Whaledent

COLTENE je svetski lider na tržištu stomatološkog potrošnog materijala i sitnih instrumenata, kojima pokriva čitav proces stomatološkog tretmana.

edenta

Edenta

Edenta - proizvođač rotirajućih instrumenata sa visokim standardima kvaliteta. Poznata po inovacijama i kvalitetu - Made in Switzerland.

GC

GC

Godine 1921. tri mlada japanska hemičara postavili su u Tokiju temelje onoga što se danas smatra jednim od najvećih svetskih snabdevača dentalnim proizvodima sa oko 2400 zaposlenih i četiri proizvodna pogona u Japanu, USA, Kini i Evropi.

InterDent

Interdent se svrstava u sam vrh evropskih proizvođača potrošnih materijala za stomatologiju.

Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent deluje proizvodima u tri područja. U ta tri područja nude doktorima dentalne medicine i dentalnim tehničarima proizvode i sastave proizvoda koji ih podržavaju kroz celokupan tretman i postupak izrade i omogućuju im da postignu estetske rezultate.

Kavo

KaVo je kroz svoju bogatu istoriju i uspesan razvoj, postavio trendove razvoja dentalne industrije, čime je postavljena osnova za uspeh.

UltraDent

UltraDent

Dr. Dan Fischer je osnivač i predsednik kompanije Ultradent Products, Inc.proizvođača dentalnih materijala sa 30-godišnjom tradicijom inovacije i kvaliteta.

PoliDent

PoliDent

PoliDent je osnovana 1958. godine, kao jedinica POLIGALANT, kompanije koja obrađuje plastične materijale. Nalazi se u Prvačini, Slovenija.

Renfert

Renfert

Vrhunski svetski proizvođač zubotehničke opreme, instrumenata i materijala. Osnovan je 1925. godine od strane Renfert braće.

SeptoDent

SeptoDent

Od svog osnivanja 1932.g, Septodont je razvio, proizveo i distribuirao široku lepezu visokokvalitetnih proizvoda na području dentalne medicine. Zahvaljujući dugoj tradiciji i kvalitetu, nalazi se u samom vrhu dentalno-farmaceutske industrije.